Topic: Application not running after deployment (Capistrano/Github)

Hello,
I just started learning ruby on rails using several tutorials. Actual i try to use deployment with capistrano and github.

My enviroment:
Development Windows 7
Production Debian 6
Server for  Production NGINX & Unicorn newest versions
Ruby & Rails newest versions

Everythings looks ok after deployment but the application ist not running. I see the rails Page "Welcome aboard
You’re riding Ruby on Rails!" but going to the application or clicking"About your application’s environment" shows only "404 Not found"
I tried searching for a solution, but could not find something.

deploy.rb:

set :bundle_flags, "--no-deployment --quiet"
set :rvm_bin_path, "/home/deployer/.rvm/bin"
require "bundler/capistrano"
require "rvm/capistrano"
set :rvm_ruby_string, 'ruby-1.9.3-p392'

server "hb9dou.ch", :web, :app, :db, primary: true

set :application, "blog"
set :user, "deployer"
set :deploy_to, "/var/www/#{application}"
set :deploy_via, :remote_cache
set :use_sudo, false

set :scm, "git"
set :repository, "git@github.com:Makru/#{application}.git"
set :branch, "master"

default_run_options[:pty] = true
ssh_options[:forward_agent] = true
#
# before 'deploy', 'rvm:create_gemset'
after 'deploy', 'deploy:cleanup'
after 'deploy', 'deploy:migrate'

namespace :deploy do
  %w[start stop restart reload].each do |command|
    desc "#{command} unicorn server"
    task command, roles: :app, except: {no_release: true} do
      run "sudo /etc/init.d/unicorn_#{application} #{command}"
    end
  end



Any idea how to find the problem?

Regards
Mathias

Last edited by Makru (2013-05-12 17:52:38)