Topic: Unit testing is not running

Hi,

when i test the file for "Unit testing", i am getting the following errror as below,

/usr/local/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:31:in `gem_original_require': no such file to load -- rails_test_serving (MissingSourceFile)
        from /usr/local/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:31:in `require'
        from /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-2.3.5/lib/active_support/dependencies.rb:158:in `require'
        from /root/enable/test/unit/../test_helper.rb:5
        from /usr/local/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:31:in `gem_original_require'
        from /usr/local/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:31:in `require'
        from /root/enable/test/unit/user_test.rb:1
        from /usr/local/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:31:in `gem_original_require'
        from /usr/local/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:31:in `require'
        from /usr/local/netbeans-6.5.1/ruby2/nb_test_mediator.rb:93:in `require_file'
        from /usr/local/netbeans-6.5.1/ruby2/nb_test_mediator.rb:109:in `add_to_suites'
        from /usr/local/netbeans-6.5.1/ruby2/nb_test_mediator.rb:108:in `each'
        from /usr/local/netbeans-6.5.1/ruby2/nb_test_mediator.rb:108:in `add_to_suites'
        from /usr/local/netbeans-6.5.1/ruby2/nb_test_mediator.rb:66:in `parse_args'
        from /usr/local/netbeans-6.5.1/ruby2/nb_test_mediator.rb:59:in `loop'
        from /usr/local/netbeans-6.5.1/ruby2/nb_test_mediator.rb:59:in `parse_args'
        from /usr/local/netbeans-6.5.1/ruby2/nb_test_mediator.rb:166:in `run_mediator'
        from /usr/local/netbeans-6.5.1/ruby2/nb_test_mediator.rb:279

Finished in 0.0 seconds.
0 tests, 0 failures, 0 errors


I think i have missed some gem. could you anybody help how to solve the issue?.

Thanks & Regards,
Periyasamy.R