Topic: Please help me solve this CSS bug

My website is http://keilmiller.com and it's created using html5 and css3/sass. I added the html5shim. It renders well in safari 5.1 (tested) and IE 9 (http://ipinfo.info/netrenderer/). The background image or color for #content isn't showing at up at all on safari 5.05 (tested) and it shows up as two tiny cubes in IE 8 (http://ipinfo.info/netrenderer/). I have no idea whats going on. Your help would be appreciated!

#content {
    background: $green url('/assets/background.png') center top repeat-y;
    min-height: 460px;
    padding-bottom: 1px;
    width: 100%;
}

How its rendered using Safari 5.1 and IE 9
http://i879.photobucket.com/albums/ab357/tuscanidream/Web%20Designs/keilmiller.png

How it's rendered using IE 8
http://i879.photobucket.com/albums/ab357/tuscanidream/Web%20Designs/IE8bug-keilmiller.png

Learning rails, one day at a time.

http://keilmiller.com

Re: Please help me solve this CSS bug

No one?

Learning rails, one day at a time.

http://keilmiller.com

Re: Please help me solve this CSS bug

CSS problems are tough on a forum like this.  So much of it has to do with browser issues and such,  that have nothing to do with rails per se.

I'd recommend you google CSS/Browser compatibility type sites, as the root issue probably hs nothing to do with rails.

Good luck!

Joe got a job, on the day shift, at the Utility Muffin Research Kitchen, arrogantly twisting the sterile canvas snout of a fully charged icing anointment utensil.