Topic: Production on windows, apache2 with fastcgi error

After trying the whole day, I still can't get it to work...
I am using windows xp, apache2 with fcgi.

I followed this guide http://www.ridaalbarazi.com/blog/2006/0 … nt-part-3/ but I encountered some errors (which I solved, the proper way I hope)

In my httpd.conf I've added:

# Load the FastCGI module we installed through apache for ruby.
LoadModule fastcgi_module modules/mod_fastcgi.so

<IfModule mod_fastcgi.so>
  AddHandler fastcgi-script .fcgi
  FastCgiConfig -maxClassProcesses 1 -maxProcesses 5 -minProcesses 1 -processSlack 1 -idle-timeout 120 \
  -initial-env PATH="c:/ruby/bin;c:/windows/system32;c:/Server/MySQL/bin;" \
  -initial-env RUBYOPT=rubygems
</IfModule>


And this is my (only) virtual host at the bottom:
<VirtualHost *:80>
    ServerName site
    DocumentRoot C:/www/site/public/

    <Directory C:/www/site/public/>
        Options ExecCGI FollowSymLinks
        AllowOverride all
        Allow from all
        Order allow,deny
    </Directory>
</VirtualHost>


My dispatcher and .htaccess are all default. My apache starts normally (no errors). But when I go to either http://localhost/ or http://site/ I get the error

Application error
Rails application failed to start properly

I really hope you guys can help me!

Thanks in advance

Re: Production on windows, apache2 with fastcgi error

Hy

i've the same problem on w2003 server with apache 2.0.59 and fastcgi .....

i don't have idea to help you...

using cgi my web site works but it's too slow.
using fastcgi in .htaccess file i've your error.

thx

Max